Saturday, December 27, 2008

Q-SHE


Cantik walaupun agak subjektif untuk ditafsir namun cukup penting untuk setiap wanita. Bohong rasanya kalau ada wanita yang langsung tidak mahu kelihatan cantik. Kalaupun tidak dianugerahkan dengan rupa paras yang jelita, namun setiap wanita mesti mahu kelihatan menarik ataupun sedap mata memandang. Satu aspek kecantikan yang dipentingkan wanita ialah penampilan diri. Biar kurang cantik tapi "body" mengancam.

Namun ramai wanita yang bersungut kerana payudara kurang menyerlah seperti terlalu kecil, leper dan kendur. Begitu juga dengan bentuk punggung semakin jatuh, melebar dan bentuknya yang telah berubah terutama selepas melahirkan anak.

Ianya bukan bertujuan untuk menunjuk-nunjuk tetapi penting untuk kelihatan lebih keterampilan terutama apabila mengenakan pakaian.

Demi menjaga kerukunan rumahtangga, setiap wanita perlu memberi sepenuh perhatian terhadap penjagaan luaran dan dalaman. Terutama bagi mereka yang sudah beranak-pinak harus menerima hakikat bentuk badan mereka juga turut mengalami perubahan.

Selain mengamalkan senaman khas,wanita yang menagalami masalah payudara dan punggung kurang meyerlah kini boleh mencuba produk yang dicipta khas untuk mengembalikan keanjalan payudara dan punggung agar lebih padat, anggun dan menawan.

Herba Q-She, ia adalah produk terbaru dipasaran dan mampu memberi kesan yang maksimum selepas sebulan digunakan. Ianya diasaskan daripada Herba khas. Paling istimewa, Herba ini bukan sahaja berkesan untuk menganjalkan payudara yang kendur tapi turut mencantikkan tekstur kulit payudara agar lebih bersih, lembut dan gebu. Malah punggung juga cantik terbentuk.

Produk ini sesuai bagi semua peringkat umur. Ia sesuai untuk wanita lepas bersalin yang ingin payudara lebih anjal dan kembali ke bentuk asal. Sekali gus dapat mengatasi masalah payudara kendur dan meleper selepas menyusukan bayi.

Untuk wanita yang belum berkahwin, ianya dapat membantu menyerlahkan keanggunan payudara dan punggung serta mencantikkan tekstur kulit agar lebih halus.

Ada dikalangan gadis yang merasa rendah diri kerana payudara yang tidak menawan bersaiz kecil. Dengan amalan Herba Q-She ini, ia dapat membantu membentuk payudara yang lebih montok dan punggung yang padat terutama wanita yang mengalami badan yang kurus ataupun wanita yang aktif sukan.

No comments: